Isnin, 20 Jun 2011

Coklat bertapa sebentar.


Saya ingin memohon maaf banyak-banyak jika ada tempahan coklat yang saya tak dapat tunaikan.

Untuk makluman, situasi saya begini. Sekarang, saya hanya dapat membuat coklat pada hari Ahad sahaja yang saya ada. Hari lain tidak mengizinkan.

Ini kerana saya menjaga emak saya yang masih tidak stabil kesihatannya. Anak-anak pula tiada yang dapat menjaga. Walaupun saya berada di kediaman mak dan abah (8 pagi hingga 8 malam a.k.a waktu bekerja saya) namun, saya dan suami tidak gemar untuk melepaskan tugasan menjaga anak-anak diberi sepenuhnya kepada atok dan nenek mereka. Jadi, saya harus berkompromi dengan keadaan semasa.


Mungkin sekarang bukan rezeki saya dan anda. Tidak mengapa. Saya harus menolak beberapa tempahan coklat buat masa sekarang. Tapi saya masih meneruskan lagi membuat coklat ini jika anda memaklumkan kepada saya sendiri sebelum hari Jumaat dan seminggu awal.

Sila hubungi saya melalui emel atau facebook. Jika anda berpesan di atas pesanan orang lain, saya tidak berapa gemar kerana tidak dapat berurusan secara betul-betul.

Kepada yang rindukan coklat saya atau yang baru mahu mencuba, boleh dapatkan coklat bar saya di booth kecil depan Lovely Lace di JUSCO Taman Universiti. Saya ada buat dalam jumlah yang terhad - Coklat Bar badam berperisa Kopi dan Coklat Bar badam berperisa oren. (Booth yang ada jual kuih muih tradisional).Kepada yang sudah membuat tempahan dan baru menempah, maafkan saya sekali lagi ya. Harap anda dapat memahami.

InsyaAllah, bulan puasa nanti saya akan all-out membuat coklat khas edisi raya. InsyaAllah. Nantikannya! ;)Tiada ulasan:

Bedah buku 4 dalam 1!

Sejak Buku Saya Suka Mengaji ni release bulan Mei tahun lalu, saya masih belum berkesempatan lagi nak buat bedah buku ini disebabkan say...