Ahad, 24 April 2011

Coklat Bar Kecil

Ini adalah permintaan terbaru untuk Coklat Bar. Mahukan yang lebih murah, lebih kecil dan ringkas. Coklat bar mini ini boleh juga dibuat dalam beberapa perisa ataupun warna (jika mahu).

1. Biasa + crunched wafer = 80 sen/kpg.

2. Dark choc + crunched wafer = 80 sen/kpg.

3. White choc (plain) = 80 sen/kpg.

4. Koko Pops (crispy) = RM 1/kpg.


Untuk tempahan 100 ke atas, less 10 sen.
Untuk tempahan 150 ke atas, less 15 sen.
Untuk tempahan 200 ke atas, less 20 sen!


Nipis. Senang dimakan. Ringkas. Murah. Sedap. Saya rasa boleh juga dibuat doorgift untuk majlis perkahwinan atau apa juga acara. Lebih comel!

Ada orang tak suka coklat yang tebal-tebal. Nak-nak ada warna-warni lagi! Sesetengah orang tak begitu menyukai coklat yang berwarna yang sangat cerah. Takut nak makan katanya.


Sesetengahnya pula suka jika ada warna sedikit. Nampak lebih ceria untuk dihadiahkan kepada orang lain.


Jadi, saya menghasilkan coklat berdasarkan apa yang menjadi kesukaan orang itu.

Dan ini adalah citarasa saya. Hadiah kejutan untuk belated birthday suami yang disayangi lagi dicintai. Kalau tak, saya nak buat kejutan ini pada 15 April haritu tapi saya jatuh sakit secara tiba-tiba pula, tak larat langsung membuatnya. Hari ini baru tercapai hasrat saya.

Suami saya adalah peminat coklat saya no.1! Setiap hari pasti bertanya jika ada coklat lebih. Jika saya terlupa 'simpankan' untuk dia sedikit, nanti panjanglah muncungnya! Sejak saya buat coklat sendiri, suami dah taknak beli coklat di kedai-kedai kerana 'rasanya' sangat jauh berbeza. Dan bukan citarasanya lagi.. ;)))

Nota : Di dalam kotak ini ada 8 biji Strawberry Choc.


Tiada ulasan:

Bedah buku 4 dalam 1!

Sejak Buku Saya Suka Mengaji ni release bulan Mei tahun lalu, saya masih belum berkesempatan lagi nak buat bedah buku ini disebabkan say...